T. 070 336 4737 (voorkeur 09.45-11.45)

Aanmelden

Aanmelden2018-07-13T09:50:59+00:00

Aanmelden

U kunt u bij onze praktijk aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen. Lees hier hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Tijdens de zomervakantie zijn wij niet direct en verminderd telefonisch bereikbaar. De voicemail luisteren wij wel af en wij bellen u terug, zodra wij hiervoor in de gelegenheid zijn.

Voor aanmeldingen kunt u het aanmeldformulier op onze website invullen. Uw aanmelding wordt binnen enkele dagen verwerkt en u krijgt hiervan, na verwerking, een bevestiging.

Voor vragen en hulp bij het aanmelden kunt u uiteraard ook een voicemailbericht achterlaten. Spreek alstublieft duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met u op, zodra wij hiervoor in de gelegenheid zijn.

Vanaf maandag 27 augustus zijn wij weer bereikbaar zoals u van ons gewend bent. 

Wilt u liever telefonisch aanmelden of heeft u nog vragen? Belt u dan gerust op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 9.45 uur en 11.45 uur met Sandra, onze praktijkondersteuner, op telefoonnummer 070 336 47 37.

Bij een eerste afspraak vragen wij u het volgende mee te nemen:

  • het pasje van de zorgverzekering
  • een geldig identiteitsbewijs
  • de verwijzing van de (huis-)arts / het consultatiebureau (tenzij u via de DTL komt)

Sinds 1 januari 2012 zijn wij direct toegankelijk. Klik hier voor meer informatie over de Directe Toegankelijkheid Logopedie om te zien of u een verwijzing van de huisarts nodig heeft.

Aanmeldformulier


Uw gegevens

Gegevens cliënt

Geslacht
ManVrouw

Omschrijving van de klacht