Contact

Telefoon:
070 336 4737

Tijdens behandelingen nemen wij de telefoon niet op. U kunt altijd een voicemailbericht voor ons achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

15 maart 2020:

Wij hebben met onze praktijk besloten om vanaf 16-03-2020 volledig over te gaan op telelogopedie. Dit betekent dat u niet naar de praktijk kunt komen, maar dat de behandeling WEL doorgaat. U ontvangt een email met daarin een uitnodiging voor Zoom. Dit is een programma voor videobellen. U hoeft het programma niet te downloaden. We denken dat het het best werkt als u met uw kind aan tafel achter een laptop of anders een tablet zit. Indien u dit niet heeft, is het ook mogelijk met een mobiele telefoon, maar dit heeft niet onze voorkeur.

Wij zijn natuurlijk ook onbekend met deze situatie, maar we doen ons best om de zorg voor u(w) kind te continueren. We horen het graag als u de afspraak NIET door wilt laten gaan.

U kunt uw vraag of bericht ook per email versturen door het formulier hiernaast in te vullen of door het e-mailadres van uw logopedist te gebruiken.  Voor aanmeldingen klikt u hier.

Adres:
Laan van Wateringseveld 745
2548 BP Den Haag

Helaas hebben wij, net als veel andere logopediepraktijken in de buurt, een wachtlijst. Jonge stotterende kinderen (< 6 jaar) plaatsen wij met voorrang in verband met het belang van tijdige interventie bij deze doelgroep.
Op dit moment hebben wij een patiëntenstop voor:
– oromyofunctionele problematiek (tongpersen, slikproblemen, vaak verwezen door tandarts of orthodontist);
– taaltherapie voor kinderen vanaf groep 3.
Wij behandelen géén lees- en spellingsproblemen. Wij verwijzen u hiervoor graag door naar collega’s uit de buurt.

Contactformulier