Anneke Busser

Mijn naam is Anneke Busser en ik ben logopedist sinds 1989. Ik heb altijd in een vrijgevestigde praktijk gewerkt. Naast de behandeling van kinderen met spraak- en taal problemen ligt mijn speciale belangstelling bij volwassenen met stemproblemen en bij kinderen en volwassenen die stotteren. Ook ben ik een aantal jaar als klinisch logopedist werkzaam geweest op de afdeling neurologie van een ziekenhuis.

Vanaf 2000 heb ik mij door cursussen en literatuuronderzoek verdiept in stotteren en in 2009 heb ik de Post-HBO opleiding stottertherapie afgerond. Vanaf 2007 ben ik werkzaam in de praktijk voor Logopedie en Stottertherapie Wateringse Veld. Op dit moment behandel ik in onze praktijk vooral kinderen en volwassenen die stotteren. Ook verzorg ik met veel plezier de maandelijkse nazorggroep voor volwassenen die stotteren.

Ik ben lid van de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie) en de NVST (Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie), en ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en het European Fluency Specialist Register.

Aanwezig:
– dinsdagochtend
– woensdag
– donderdag

Anneke Busser kan mentor zijn voor een ECSF-student.